Avkopplande studier


Jag hade tänkt att jobba en massa i helgen. Men jag var ju inte alls i skick för det. 😔 Så nu känner jag mig stressad över det, för att jag inte hunnit så mycket som jag hade önskat. Jag har jobbat hela dagen idag, till och med jobbat övertid, men det känns inte som att jag fått någonting gjort. 😕 Hoppas att det blir bättre imorgon.

Jag är fortsatt låg, men har inte gråtit någonting under dagen. Det kom några tårar nu ikväll, men det är också allt. Ångesten blir värre på kvällarna och jag blir mer nedstämd och apatisk. Jag får för mycket tid för mina tankar. 😔

Det enda som flyter på förvånansvärt bra är sommarkursen. Den har bara hållit på i två veckor än så länge men jag ligger redan cirka två och en halv vecka före i tidsschemat. 👍 Detta trots att jag inte hade läst klart kurslitteraturen innan kursstart som jag brukar göra - jag hade inte ens BÖRJAT läsa den innan. 😱 Men det har gått bra ändå. Jag var orolig för att det skulle bli för jobbigt för mig att studera på halvfart mitt under högsäsongen, men jag tycker tvärtom att det är ganska avkopplande att varva ner med studier på kvällarna (eller så är jag bara så djupt nedgången i min studienarkomani att jag inte klarar mig utan, vem vet 🤷‍♀️).

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback