Uppladdningspromenader

Idag är det exakt åtta år sedan jag började som praktikant på mitt jobb. 🎉🎈🎂 Det tyckte jag var värt att fira, så jag gick förbi ett bageri och köpte semlor till eftermiddagsfikat under min lunchpromenad. 😋 Jag har aldrig varit inne där förut, så det kändes såklart läskigt och jag gick och laddade inför det under hela promenaden. Jag var den enda kunden där när jag kom in, så jag fick ju uppmärksamhet direkt och ingen chans att fundera och välja i lugn och ro. Så jag hade såklart ångestpåslag. Men semlorna låg där i långa rader, så det kändes ganska givet att det fick bli det.

Igår gick jag och hämtade ut ett paket efter jobbet. Jag beställde några rosa tabbar till bågskyttet redan i början av december och nu hade de äntligen kommit. Mitt första inköp av eget bågskyttematerial! ☺🏹 Jag var jättepepp på att få öppna paketet, men inte fullt så pepp på att gå och hämta det. Det hade inte kommit till något av mina vanliga uthämtningsställen, utan till en butik där jag bara hämtat paket en enda gång tidigare (och den gången hade jag syrran med som stöd). Så jag gick och laddade inför att våga gå in i butiken under hela promenaden från jobbet, och jag tänkte att jag åtminstone kunde gå förbi och kika in genom fönstren och om det inte kändes okej kunde jag bara fortsätta förbi och gå hem istället (och återkomma en annan dag, eventuellt tillsammans med syrran). Men jag gick in, och det kändes ganska hanterbart. Det var en annan kund före mig, vilket underlättade betydligt eftersom jag kunde stå och samla mig lite innan det blev min tur.

På eftermiddagen idag såg jag att jag hade ett missat samtal från psykmottagningen i Stockholm, och jag tvekade nästan inte alls innan jag ringde upp. Det var någon administratör som behövde få tag i mig för att meddela att psykologen behöver ställa in vårt samtal nästa vecka. Trist besked, men heja mig som ringde! ☎️✌

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback