Den rosa hinken

Jag bröt ihop sent igår kväll. Grät och hyperventilerade. Tankarna snurrade så fort att de knappt gick att urskilja. Jag kan inte säga att det hela handlade om EN specifik sak (även om jag kan göra kvalificerade gissningar om framträdande triggers). Det är så mycket...så mycket på en gång. 😔 Jag har känt mig låg till och från hela veckan och det kulminerade igår kväll. 

Har känt mig ganska dämpad idag också. Gick till bågskytteklubben och sköt med en 20-pound-båge i en och en halv timme på eftermiddagen. 🏹 Inte särskilt fokuserat och inte särskilt bra, men jag gjorde det i alla fall. Och det var skönt att komma iväg lite.

Och igår eftermiddag gick syrran och jag på stan i några timmar. Det var ju lönehelg och massor av folk, så det var ganska jobbigt. Jag köpte tidigt en rosa skurhink som jag höll i ett krampaktigt grepp, som en snuttefilt, under resten av shoppingturen. Det kändes både som en trygghet och som en psykfallssignal att gå omkring i butikerna med en hink på det där sättet. Så det var både skönt och jobbigt att bära runt på den där hinken.

Vi inledde shoppingturen med att prova kläder i en secondhandbutik. Och medan jag satt utanför provrummet och väntade på syrran hörde jag någon som sa "Hej Malin", så jag tittade upp och fick syn på en kille från Pride-familjen. Och jag blev både glad och panikslagen. Glad för att det är en person jag tycker om - panikslagen för att jag är skitdålig på att småprata avslappnat och naturligt. Så det var med både lättnad och ångest jag lämnade (läs flydde från) butiken tillsammans med syrran efter stund. 

Vi avslutade shoppingturen med att äta på Subway. Det var mitt förslag (innan vi gick ut) men jag velade fram och tillbaka om vi verkligen skulle gå dit - dels för att det kan vara mycket folk och dels för att det är så sjukt många val en måste göra och kommunicera till personalen. 😵 Så vi gick förbi några gånger och gjorde en bedömning huruvida det kändes okej att gå in där eller inte. Och till slut gick vi in. Och det gick väl rätt bra att beställa. När vi satte oss för att äta sa syrran att hon tyckte jag varit duktig. ❤


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback