The Man ♀️

Idag släpptes den episka låttextvideon till "The Man", så jag har goda förhoppningar om att musikvideon kommer inom en inte alltför avlägsen framtid. 😊💖 Eftersom det här är Taylors mest explicit feministiska låt hittills trodde jag att musikvideon skulle komma i samband med 8 mars, men eftersom låttextvideon släppts redan nu så börjar jag tveka...kanske kommer den faktiskt tidigare än så! 😄 
 
 
Apropå Taylor så befinner sig en gammal låtskrivarkollega till henne just nu här i stan. Liz Rose är här! 😍 Och det gör mig helt starstrucked, att någon som har arbetat ihop med Taylor och varit med och skapat flera fantastiska mästerverk faktiskt kommit hit till lilla Norrköping. 😍😍😍 Jag skulle vilja vara på Arbis ikväll och se henne och Jill Johnson uppträda, men av (främst) tre anledningar stannar jag istället hemma. För det första har jag inte den omoral som krävs för att gå ut och roa mig på kvällen när jag varit sjukledig från jobbet under dagen, även om jag känner mig betydligt piggare nu. För det andra var biljetterna ganska dyra, eller åtminstone dyrare än vad jag hade räknat med. Och för det tredje har jag inte hunnit kolla upp vad Arbis har för inställning till jordnötter och allergiker, om de har en miljö som är tillgänglig för mig eller om det vore direkt farligt för mig att gå dit. Så...jag stannar hemma och maratontittar på låttextvideon istället. 
 
Utsikten från mitt sovrumsfönster. 😍

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback