Oföretagsam

 
Nu är det tisdag. Två dagar till julafton. Jag har semester. Men vad har jag gjort hittills under min julledighet? I lördags gick syrran och jag på stan och inhandlade några sista julklappar, men i övrigt har jag mest legat i sängen - sovit, läst, haft ont i huvudet, känt mig seg och konstig och väck och allmänt nedstämd och ångestfylld. Varför talar jag i imperfekt förresten, det är ju fortfarande rådande status... Jag ställde in söndagens bågskytte och måndagens gymbesök med kollegorna. Jag har inte pluggat någonting, inte städat någonting, inte gjort några matlådor, inte skrivit någonting på romanen (som jag faktiskt börjat komma igång med igen på sista tiden), inte börjat med hemuppgifterna från terapin. Fast idag har jag åtminstone kollat ifatt på julkalendern - jag hade inte sett den sedan i fredags, vilket är ett tydligt tecken på att jag mår dåligt eftersom jag annars sett den varenda dag (med undantag av kvällen vi hade julmiddag på jobbet, då var jag för trött när jag kom hem). 
 
Jag förstår inte varför jag mår dåligt just nu. Är jag sjuk? Är jag orolig över någonting? Jag vet inte. Jag vet bara att jag inte har någon energi att göra allt det där jag vill/borde/planerat göra under min ledighet. Men jag hoppas att det vänder snart. Om inte förr så på julafton och juldagen, då jag kommer vara i fint sällskap. ❤️

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback