Sista söndagen i augusti


Så var det söndagskväll igen. Det har varit en både effektiv, rolig och ganska slapp dag idag. En bra söndag helt enkelt. 👍

Jag var i bågskytteklubbens lokal och tränade med min bågskyttekompis i en och en halv timme imorse. 🏹 Resultatmässigt gick det väl inte så bra, jag var av någon anledning ganska ofokuserad så pilarna träffade lite hur som helst, men det var roligt i alla fall och jag sköt hela 136 pilar (vilket jag tror är nytt rekord för mig faktiskt 😊).

Jag har även pluggat en del idag. Jag har läst alla fyra texterna (och markerat relevanta stycken i dem) till den första examinationsuppgiften. Så jag känner mig väl förberedd inför kursstarten imorgon. 😉

Och så har jag städat lite grann. Och även hunnit med att sova en stund (vilket jag kanske inte borde ha gjort - jag kan bara hoppas att det inte försvårar insomnandet nu ikväll) och spelat Sims.

Nu ska jag försöka sova för natten. Så...natti natti! ❤

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback