Bäverspaning och livebokslut

Imorse såg jag bävern igen i Strömmen. Jag har inte sett den sedan i våras och började nästan tro att den flyttat någon annanstans, så det var ett glatt återseende. Först trodde jag att det var någon slags sjöfågel (den var en bra bit bort), men sedan insåg jag att det var huvudet och en bit av ryggen på bävern och då blev jag alldeles exalterad. 😍 Hann tyvärr inte fota innan den dök ner under vattenytan. 

Senare på morgonen upprättade jag ett bokslut live inför tre av mina kollegor i konferensrummet, med min dator kopplad till storbildsskärmen. Jag var jävligt nervös och sprang och kissade ungefär tusen gånger innan vi satte igång och jag fick lite lätt panik emellanåt medan jag pratade och var kanske inte superpedagogisk hela tiden, men det kändes ändå ganska hanterbart. Jag hoppas att de fick ut något av det i alla fall. Själv blir jag stärkt av att klara av sådana här saker, även om Ångestmonstret går bärsärkagång och gör mig helt utmattad. Jag gick hem en halvtimme tidigare från jobbet på eftermiddagen för att jag var så trött. 


Helst hade jag bara velat gå och lägga mig och sova i ett halvt dygn. 😴 Men det kunde jag ju inte göra, för ikväll var det dags för talkshow på teatern igen och det ville jag verkligen inte missa. Så jag tvingade mig själv att hålla mig vaken tills det blev dags att gå hemifrån vid halv åtta, och sedan lyckades jag faktiskt njuta av hela talkshowen ända tills den slutade klockan tio utan att svimma av utmattning. Det var kämpigt, men absolut värt det. Det gav mig massor av positiv energi. Nu är jag dock beyond skittrött och kommer förmodligen falla in i någon slags tolvtimmarssömn tämligen snart... 😴😴😴

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback