Köldrekord i lägenheten ❄

Jag låg kvar i sängen och snoozade en lång stund imorse. Inte för att jag var trött, utan för att jag frös så fruktansvärt mycket. Och när jag väl tvingade mig själv att lämna hemmets varmaste plats (sängen, som dock även den var himla kall) och tog mig fram till termometern fick jag en chock. Bara tolv grader - inomhus!!! 😱😱😱 Helt jävla sjukt!

Nog för att det brukar vara väldigt kallt här hemma på vintern...men inte SÅHÄR kallt!

Jag tror aldrig att jag har upplevt att det varit så varmt och skönt att kliva in på kontoret som jag gjorde imorse. Jag tycker ofta att det är kallt där...men nu har jag fått ett helt annat perspektiv och tycker att det är hur behagligt som helst. Och jag har jagat hyresvärden idag (första mejlet skickade jag redan igår kväll) via både mejl och Facebook och telefon(!) och de undersökte till slut saken och kom fram till att någon slags regleringspump gått sönder. De har bytt ut den nu och elementen är igång igen - men det är ju fortfarande iskallt i lägenheten, bara marginellt varmare än imorse. Får se hur lång tid det tar innan det blir uthärdligt att vistas här hemma. Just nu ligger jag nerbäddad i sängen, hade tänkt stryka gardiner och göra matlådor och kanske spela lite Sims ikväll men det är för kallt för att göra något annat än att just ligga nerbäddad i sängen. ❄❄❄

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback