Cirkus Psyk slÄr sitt eget bottenrekord

Nu har Cirkus Psyk slagit sitt eget bottenrekord. 😡 NĂ€r jag kom till mottagningen i Linköping imorse var lamporna slĂ€ckta och det satt en handskriven lapp pĂ„ dörren att mottagningen var stĂ€ngd idag pĂ„ grund av flytt. Jaha?!? Jag hade en inbokad tid kl. 9, jag hade som vanligt fĂ„tt ett SMS frĂ„n mottagningen pĂ„ morgonen med pĂ„minnelse om dagens besök och ingen hade sagt ett ord till mig om nĂ„gon flytt. JĂ€vla stolpskott!

Efter en liten stund dök det upp tvĂ„ personer som höll pĂ„ med flytten. Jag upplyste om att jag var dĂ€r för mitt inbokade samtal och de blev helt överrumplade för de hade ju stĂ€ngt idag och bla bla bla. De tyckte att jag kunde gĂ„ hem och ha samtalet hemifrĂ„n men jag upplyste om att jag bor i Norrköping och föreslog att de kunde anvisa mig till nĂ„got tomt rum sĂ„ kunde jag ha samtalet via min mobil (eftersom datorn jag brukar sitta vid var nerpackad). Efter mycket om och men gick de med pĂ„ det, och visade mig till ett rum i en annan lokal i fastigheten som stod tom och bad mig om ursĂ€kt om och om igen. Jag var inte alls benĂ€gen att ursĂ€kta dem och poĂ€ngterade att detta inte Ă€r första gĂ„ngen de har noll koll pĂ„ mina besök. Jag var i upplösningstillstĂ„nd och SÅ nĂ€ra att börja grĂ„ta.


Det ringde en mÀnniska frÄn företaget i Stockholm dÀr min psykolog sitter och kollade lÀget med mig. Stolpskotten hade ringt dit och förklarat situationen och kollat om det var okej att jag anvÀnde mobilen den hÀr gÄngen. Jag upplyste om att jag aldrig vill sÀtta min fot i det dÀr dÄrhuset igen och bad om att fÄ genomföra mina samtal hemifrÄn hÀdanefter. Han sa att jag fick kolla med psykologen men att det borde gÄ bra.

Psykologen och jag hade ett relativt kort samtal idag, för hon hade fĂ„tt en akut lĂ€kartid som hon behövde gĂ„ pĂ„. Första halvan av samtalet gick Ă„t till att lugna mig efter turbulensen med Cirkus Psyk och planera för framtida samtal hemifrĂ„n istĂ€llet, andra halvan av samtalet Ă€gnade vi Ă„t att lĂ€gga upp strategier inför en fest jag ska gĂ„ pĂ„ imorgon kvĂ€ll (jag Ă€r jĂ€ttenervös men den hĂ€r gĂ„ngen tĂ€nker jag faktiskt gĂ„ och inte stanna hemma som jag gjorde förra lördagen) och att diskutera en eventuell PMDS-diagnos. Hon tipsade mig om att ladda ner en app som hĂ„ller reda pĂ„ menscykeln Ă„t mig och förvarnar mig nĂ€r PMS-helvetet börjar nĂ€rma sig. Vi formulerade Ă€ven en lista med Ă„tgĂ€rder jag ska vidta nĂ€r jag mĂ€rker att jag Ă€r pĂ„ vĂ€g ner i nedstĂ€mdhet.

VÀl tillbaka i Norrköping satte jag mig och skrev ett mejl till Cirkus Psyks verksamhetschef:

Det hĂ€r Ă€r under all kritik. NĂ€r jag kom till mottagningen i Linköping imorse för att ha mitt videosamtal möttes jag av en nedslĂ€ckt lokal med en handskriven lapp pĂ„ dörren om att mottagningen Ă€r stĂ€ngd idag pĂ„ grund av flytt. Jag fick som vanligt ett automatiskt sms frĂ„n er imorse med pĂ„minnelse om att jag hade ett besök idag och jag har inte hört ett ljud om nĂ„gon flytt. Efter en stund dök det upp nĂ„gra personer, som blev helt överrumplade över att jag var dĂ€r. De ordnade en paniklösning sĂ„ att jag fick sitta i ett tomt rum pĂ„ fjĂ€rde vĂ„ningen och ha videosamtalet via min mobiltelefon, eftersom datorerna var nedpackade och mottagningen stĂ€ngd. Det har tidigare varit allt möjligt strul med mina videosamtal, allt frĂ„n att receptionisten glömmer slĂ€ppa in mig i videosamtalsrummet till att rummet Ă€r dubbelbokat till att tekniken inte fungerar till att det inte ens Ă€r inlagt i systemet att jag har ett besök. Men det hĂ€r var droppen och nu fĂ„r det vara nog. HĂ€danefter tĂ€nker jag sitta hemma och ha mina videosamtal, jag tĂ€nker inte sĂ€tta min fot pĂ„ mottagningen i Linköping igen. Jag har pratat med psykologen om detta och hon har godkĂ€nt denna lösning.

Jag har inte fĂ„tt nĂ„got svar Ă€n. FĂ„r se om det kommer under nĂ€sta vecka. Mitt nĂ€sta samtal Ă€r om en vecka, och det kommer jag i vilket fall som helst ha frĂ„n kontoret. Det var en av mina chefer som föreslog det idag, att jag ju lika gĂ€rna kan stĂ€nga in mig i mitt arbetsrum nĂ„gon timme som att sitta hemma. Till mottagningen i Linköping tĂ€nker jag i alla fall inte Ă„ka nĂ„gon mer gĂ„ng!

Kommentarer
Anonym

Hej! Hittade precis din blogg. Undrar om vi inte Àr kunder pÄ samma stÀlle? Om det Àr sÄ undrar jag om de inte har en mottagning i Norrköping? // Mats

Svar: Hej Mats och vĂ€lkommen till min blogg! Just den dĂ€r organisationen har ingen mottagning hĂ€r i Norrköping. Men hĂ€r finns andra dĂ„liga mottagningar... 😒
The Worrying Kind

2019-06-09 @ 14:03:35

TĂ€nker du skriva en kommentar?

Vad gullig du Àr! Jag blir jÀtteglad nÀr jag fÄr trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. OlÀmpliga kommentarer, sÄsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihÄg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback