Olika sorters värme

Alltså denna värme...jag AVSKYR när det är såhär varmt!! ☀️😓 Hellre att det är lite småkyligt, då kan jag ha långa leggings och en extra tröja, inga problem. Men när det är så varmt att en knappt ens orkar existera men ändå måste jobba hårt som fan hela dagarna...det är olidligt! Idag hade jag min vattenflaska med mig till promenaden mellan hemmet och kontoret, men den räckte inte till hela den 25 minuter långa promenaden, varken på morgonen eller på eftermiddagen. Imorgon får det bli TVÅ vattenflaskor.


På hemvägen idag hände det något som gjorde mig väldigt glad. Jag stötte ihop med en av mina kunder (strax innan vattenflaskan blev tom) och jag log och hälsade och tänkte gå vidare, men han började prata med mig och uttryckte väldigt mycket tacksamhet över att jag med kort varsel hjälpte honom med hans bokslut och deklarationer i våras. Det gjorde mig så glad och rörd och varm inombords, speciellt nu när jag är så himla tokstressad och utmattad och upplever att så många bara klagar och tjatar på mig och jag känner att jag inte räcker till hur mycket jag än sliter. Då är det väldigt trevligt och energigivande med oväntat beröm. Jag skildes från honom med ett leende på läpparna och sträckte lite mer på mig än innan. 😊

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback