Vacker avslutning på kulturell helg

 
Den sedvanliga söndagsångesten har infunnit sig idag, främst i form av rastlöshet. Men det har varit rätt okej ändå. Jag har fått en hel del gjort på studiefronten och jag har till och med gjort matlådor för nästan två veckor. Och så har jag varit och sett den oerhört berörande föreställningen Lola med Tommy Körberg. 
 
Det har varit en väldigt kulturell helg - bio i fredags, musikal igår och teater idag. Jag har varit lite orolig för hur jag skulle orka med så mycket aktiviteter utanför hemmet på en enda helg (det verkade som ren galenskap redan när jag planerade det), en oro som inte precis dämpades av mitt kassa mående i torsdags och fredags (då ville jag bara stanna hemma hela helgen och skita i alltihop). Men det har varit bra för mig att komma ut och göra trevliga saker dessa tre dagar. 
 
Tommy Körberg har jag inte direkt haft någon relation till innan (förutom att jag såklart vet vem han är), men nu idag blev jag helt betagen. Det var en otroligt gripande, vacker och smärtsam historia han berättade på scenen idag om mod, sorg, utanförskap och att våga vara den man är och jag rekommenderar varmt ALLA att gå och se Lola. 💖 
 
 
 
Nu har jag plötsligt en himla lust att starta upp något nytt, glittrigt klänningssyprojekt... 😍

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback