Årets sista dag

Vad fort tiden går! Och inte har jag lyckats få till något sammanfattande blogginlägg om det här året (heller). Och sjuk och eländig är jag fortfarande (även om det definitivt går åt rätt håll). Och som vid alla avslut ger det mig lite ångest att det bara är några timmar kvar av det här året. Jag avskyr när saker och ting tar slut. Snart går vi in i 20-talet. Vad kommer det att innebära? Jag fasar för att framtiden är mörk, men hoppas innerligt att jag har fel om det.

Det har i alla fall varit en himla fin dag idag. Traditionsenligt firande med familjen här hemma. Men för en gångs skull behövde inte mamma fixa och ta med mat hit, utan syrran och jag stod för matlagningen. Jag som känner mig så fruktansvärt osäker när det kommer till matlagning - och till att bjuda andra på min mat...det var jättestort för mig att jag klarade av att göra det idag. Lite vuxenpoäng trillade det väl in på köpet. Och kanske är det här upptakten till att faktiskt våga bjuda hem folk från F! och Pride-familjen...? Vi får väl se.

Ut på stan vågade vi oss också framåt kvällen, för att ta del av det officiella firandet på torget framför rådhuset. Det var som väntat skitmycket folk och jag hade konstant ångestpåslag och höll mamma i handen nästan hela tiden. Men det var fint. Kallt men fint.

Nu har jag tagit en varm dusch och krupit ner i sängen med min nyinköpta Taylor-tidning. Och så tänker jag vaka in det nya året - om jag nu håller mig vaken så sent...

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback