Pride FinspĂ„ng đŸłïžâ€đŸŒˆ

Imorse Ă„kte jag till mamma och tillbringade en mysig dag hemma hos henne och hennes man. PĂ„ eftermiddagen skjutsade hon mig till min gamla gymnasieskola, dĂ€r jag mötte upp nĂ„gra andra frĂ„n Pride-familjen för att gĂ„ i Pride FinspĂ„ngs parad. Det Ă€r andra Ă„ret i rad som det anordnas en prideparad i FinspĂ„ng, men i Ă„r var första Ă„ret som jag deltog. Som uppvuxen i den inskrĂ€nkta lilla kommunen kĂ€nns det lite smĂ„tt surrealistiskt att nĂ„got sĂ„dant kan arrangeras dĂ€r och det var först för nĂ„gra dagar sedan som jag bestĂ€mde mig för att faktiskt gĂ„ i Ă„r. I början kĂ€ndes det lite skevt och jag fick flashbacks till min tonĂ„rstid, men sedan gick jag mest dĂ€r och log med min regnbĂ„gssolfjĂ€der i högsta hugg och kĂ€nde mig stolt och nöjd. đŸłïžâ€đŸŒˆ





Kommentarer
Joakim Randy Hansen

Hej!
Hittade ditt inlÀgg idag!
SÄ sjukt kul att du uppskattade Pride i FinspÄng!
Vi finns för alla som du och de andra som tvekar genom livet. Tillsammans kan vi göra FinspÄng till en öppen och fin ort!

2020-03-07 @ 00:39:33

TĂ€nker du skriva en kommentar?

Vad gullig du Àr! Jag blir jÀtteglad nÀr jag fÄr trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. OlÀmpliga kommentarer, sÄsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.



Namn:
Kom ihÄg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback