Tillfreds med mensen


Kan vi bara stanna upp ett ögonblick och fira det faktum att jag fick mens idag. Hurra! 😄🎉✹ Det Ă€r sĂ„ trevligt att fĂ„ mens nuförtiden, sedan jag började med Qlaira. Knappt nĂ„gon PMS att tala om (jag har varit lite extra kĂ€nslig de senaste dagarna bara) och sĂ„ liten blödning att jag ganska ofta inte bryr mig om att anvĂ€nda binda (eller helt enkelt glömmer bort det eftersom jag knappt mĂ€rker att jag har mens överhuvudtaget - det blir en liten surprise varje gĂ„ng jag gĂ„r pĂ„ toaletten och ser den lilla blodflĂ€cken i trosorna đŸ˜‚).

Jag fick mens första gĂ„ngen strax innan jag fyllde tolv och Ă€nda fram till för snart tre Ă„r sedan led jag av fruktansvĂ€rd PMS med olidlig smĂ€rta och vidriga humörsvĂ€ngningar (ibland sĂ„ illa att jag blev sjĂ€lvmordsbenĂ€gen), utdragen mens och rikliga blödningar (dubbla bindor var ett mĂ„ste) varje mĂ„nad. Det var verkligen ett helvete. SĂ„ jag Ă€r sĂ„ himla glad och tacksam över hur jag har det nu med mensen. Det Ă€r som en mĂ„natlig glĂ€djefest. 😊

Kommentarer

TĂ€nker du skriva en kommentar?

Vad gullig du Àr! Jag blir jÀtteglad nÀr jag fÄr trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. OlÀmpliga kommentarer, sÄsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.



Namn:
Kom ihÄg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback