När Malin plötsligt började läsa Fantomen

På väg till jobbet imorse svängde jag förbi Pressbyrån och köpte senaste numret av Fantomen. Jag har aldrig riktigt fattat grejen med alla dessa maskerade, biffiga superhjältesnubbar (Fantomen, Spindelmannen, Batman och så vidare), men så viskade en liten fågel (i form av gaykanaler på sociala medier) i mitt öra att Fantomen i det senaste numret hindrar nynazister från att attackera en prideparad...och då blev jag plötsligt superintresserad. Heja Fantomen! En riktig superhjälte! 
 
 
Och för att fortsätta på pridetemat har jag nu ikväll varit på möte med arrangörsgruppen inför East Pride. Bara några veckor kvar nu! Känns jättepeppigt. Det var dock nästan så att jag inte kom iväg till mötet, och när jag väl stod utanför möteslokalen övervägde jag att gå hem igen, men så öppnade en vänlig själ dörren och ropade på mig, så Ångestmonstret fick inte som det ville den här gången. Och det kändes himla bra att få träffa resten av gänget och höra om hur långt alla kommit i sina respektive planeringsgrupper. Det här kommer bli den häftigaste pridefestivalen Norrköping någonsin skådat! ❤️🧡💛💚💙💜 
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback