Favoriter från första semifinalen

Ikväll är det dags för andra semifinalen i Eurovision Song Contest. Det ser jag fram emot. 😊 
 
Och i väntan på det kan vi väl ta och titta på några av mina favoriter från första semifinalen i tisdags... 
 
Ryan O'Shaughnessy - Together - Irland. Två förälskade pojkar som dansar med varandra, vad mer kan Malin önska?! 😍 Det är en mycket vacker låt också, en av de första jag fastnade för. 
 
Ieva Zasimauskaitė - When We're Old - Litauen. Även om jag inte tror på "happily ever after" är det ändå en tilltalande tanke att det skulle kunna vara så. En romantisk fantasi som jag gärna hemfaller åt. Och jag blev verkligen berörd under framförandet av den här låten i tisdags kväll. 
 
Saara Aalto - Monsters - Finland. Jag läste någonstans att detta är den första öppet lesbiska artisten i ESC. Kan det verkligen stämma? Sorgligt i så fall, att det skulle dröja ända till 2018. En låt om att göra upp med sina rädslor, vilket såklart gick rakt in i hjärtat på mig meddetsamma. 
 
Netta - TOY - Israel. Nu har #MeToo-rörelsen nått ESC också. You go, girl! Jag älskar budskapet i den här låten. Och i tisdags hade artisten en himla massa japanska lyckokatter med sig på scenen. 😍

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback