Winter Wonderland ❄

En vecka kvar till julafton och nu har ÄNTLIGEN snön kommit på riktigt. 😍❄ Jag vaknade inatt av ett väldigt buller. Något stort fordon (eller flera) som brakade fram nere på gatan och rev ner halva kvarteret i sin framfart, lät det som. Och jag tänkte att antingen har kriget brutit ut eller så är det snöröjning (jag hade ju sett några snöflingor utanför fönstret på kvällen). Men eftersom jag var för trött och Zopiklon-hög för att påbörja någon slags evakuering bestämde jag mig för att tro på snöröjningsteorin framför krigsteorin, och så somnade jag om. 😉 Och mycket riktigt, när jag klev ut på gatan några timmar senare var hela världen gnistrande vit och vintermagisk (och det var ordentligt plogat).

Jag skulle ha haft samtal med psykologen idag, men när jag var på väg till tåget ringde det en människa från Cirkus Psyk och meddelade att psykologen fått förhinder och frågade om jag kunde komma samma tid imorgon istället. Det gjorde mig lite förnärmad, jag tycker inte om att behöva ändra planer i sista minuten på det där viset. Men jag gick med på det ändå. Det är liksom en hel månad till nästa inbokade samtal... 😒 Lite störigt att jag lämnade jobbet i onödan och fick traska fram och tillbaka, men fint att få komma ut i solen och få se vintern i dagsljus...


På eftermiddagen skickade läraren i Game of Thrones-kursen respons på mina examinationsuppgifter. Jag fick VG på båda två och massor av beröm. 😊 Och jag kände den där härliga berusningen, höjdpunkten i studienarkomanin och förmodligen en stor anledning till att jag fortsätter plugga år efter år.


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback