Nu har Taylor tydligen blivit "gammal"

När jag skulle göra min terapiläxa förut scrollade jag igenom förstasidan på Spotify och hittade en spellista som hette "Acoustic Hits: Oldies but Goodies". Det lät mysigt, tyckte jag. Fina gamla låtar från decennierna innan jag föddes (eller åtminstone från andra sidan millenieskiftet), tänkte jag mig. Och det passade bra, för jag ville testa att använda en låt till terapin som jag inte lyssnar så ofta på och kanske inte ens känner igen och definitivt inte har en massa associationer till, för att se om det blir någon skillnad i mitt fokus mot när jag använder låtar jag aktivt brukar lyssna på och tycker mycket om. 
 
Så jag klickade för att starta den där spellistan, lade mig ner och blundade - och hörde tonerna av Taylors "Back To December" börja ljuda från min mobil. Så där sprack hela upplägget med att lyssna på en låt jag inte har full koll på. 😂 Och vadå "oldies" - låten släpptes för helsike 2010! 🤦‍♀️ Geez. 
 
 
Jag gör ett nytt försök imorgon. Förslag på låtar att öva fokusskifte till mottages tacksamt! ❤️

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback