Sista lördagen i april

Jag hade tänkt gå upp tidigt imorse och gå och jobba några timmar. Istället sov jag till klockan var nästan elva. 😵 Och efter denna halvdygnslånga vila gick syrran och jag och köpte glass. Nice start på lördagen. 😊

Med anledning av min nära förestående 30-årsdag fick jag igår ett brev från min matbutik att jag har en gratis infryst tårta att hämta ut hos dem. 🎂 Så det tänkte jag göra idag. Men jag hittade inte just den sorten i tårt- och glassfrysdisken, och jag vågade inte fråga någon ur personalen, så jag fick snopen gå hem utan tårtan. Ska göra ett nytt försök framöver.

På eftermiddagen kom finaste Monika, som jag inte träffat på typ ett och ett halvt år (!), på besök. 😄 Jag var nervös innan och det var hon också, men när vi väl träffades kändes det jättebra och vi satt och pratade i typ två timmar. Nu får det verkligen inte dröja lika länge till nästa gång!! 💖

Nu ikväll har jag tittat på semifinalen av Stjärnornas stjärna och med stor tillfredsställelse sett en fantastisk Ola Salo gå till en mycket välförtjänt final nästa vecka (eventuellt är jag som Angelhead liiite partisk i min bedömning av de olika deltagarnas prestationer, men alltså han ÄR ju bäst! 😜).

Imorgon gör jag ett nytt försök att få lite helgarbete gjort på jobbet. Natti natti!

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback