Dålig dag med visst bra innehåll

Idag har jag mått väldigt dåligt. Känner himla mycket press och det är nästan mer än jag mäktar med. Och jag ser inte fram emot saker lika mycket som jag gjorde för bara ett litet tag sedan. Men det vänder väl, hoppas jag... Det är i alla fall trevligt att det varit så varmt och soligt idag, det känns nästan som sommar. Och som genom ett mirakel meddelade läraren imorse att jag blev godkänd på gårdagens katastrofseminarium (fråga mig inte hur fan det gick till). En sak mindre att noja över. Men ännu återstår ett seminarium innan kursen är över, och jag kan bara hoppas att det går lika lätt att slippa undan där också, men på något sätt känns det som att det skulle vara för bra för att vara sant. 
 
Finaste Taylor släppte en ny låt imorse. Eller, det är en annan artist (Sugarland) som sjunger den, Taylor kommer bara in lite i refrängen, men det är Taylor som skrivit den. Hon skrev den redan till Red-eran, men jag fattar att hon inte släppte den då. Med tanke på att hon blir tårögd när hon framför "All Too Well" kan jag bara föreställa mig hur ont det måste göra att framföra "Babe" (ja, de två låtarna handlar om samma asshole). Jag är i alla fall tacksam över att hon nu äntligen beslutat sig för att välsigna oss med detta mästerverk. 
 
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback