Ljus och mörker och båda samtidigt

Så har det gått en hel vecka utan blogginlägg. Vet liksom inte riktigt vad jag ska skriva. Har befunnit mig i en sådan konstig sinnesstämning hela veckan, det har liksom varit bra men ändå inte och jag har pendlat mellan ljus och mörker och båda samtidigt. Himla förvirrande.


Men helgen har varit rätt okej i alla fall. Hade besök av Livrädd i fredags kväll och natten till lördagen. Vi lagade mat och tittade på teve (två aktiviteter jag ägnar mig mycket sällan åt). Det var ett himla trevligt avsnitt av Vem vet mest? där en av frågorna gällde att identifiera sångaren, och då fick jag nästan andnöd i soffan för i ljudklippet som spelades upp skrålade Jan Malmsjö "JAG ÄR SOM JAG ÄR OCH DEN JAG ÄR DEN VILL JAG VÄRNA, JAG BLANDAR OCH GER JOKER OCH ESS I SAMMA STJÄRNA..." 😍 Vad är oddsen för att mitt älskade La Cage aux Folles ska dyka upp i just det teveprogram jag råkar titta på vid ett av de sällsynta tillfällen då jag tittar på teve?! 😀

Igår gjorde jag väl inte så mycket. Tvättade och läste, typ. Och sydde på min outfit till höstens statistroll. Jag blev klar för bara en liten stund sedan faktiskt...

Textilfabriksarbeterska vid 1900-talets början. Har skickat bilden till statistansvarig och fått kläderna godkända. 👍
En fidget spinner har jag gått och skaffat mig också. Beställde den för flera veckor sedan (jag måste ju ha en fin, det duger inte med vad som helst), den kom med posten i fredags. Läste någonstans att det ska vara bra mot oro och rastlöshet att hålla på med sådana här. Hittills har jag dock mest blivit illamående av att stirra på den när den snurrar, men jag kanske inte använder den som en ska...?

Håller även på och går en nätbaserad kurs i förhandling. Jag kommer att behöva den om några dagar... Det är väl en av orsakerna till mitt labila mående. Den tärande oron för hur det kommer att gå... 🤢 Ledsen att jag inte kan skriva om det  (det skulle jag behöva!) men det kommer att visa sig förr eller senare.


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback