Ingen medicin, men det kanske är lika bra

Jag ringde till hudläkaren två gånger imorse för att få herpesmedicin. Jag knappade in numret med skakande händer och harklade mig gång på gång. Men det bara tutade upptaget. Så jag lade ner det projektet (med en viss lättnad). Läste på nätet att det tar cirka 3-4 veckor för infektionen att läka ut av sig själv...så det är väl bara att vänta. 😒 Hade vidriga biverkningar av medicinen sist, så det kanske inte riktigt är värt det...


För övrigt har det varit en rätt bra dag idag. Vaknade redan vid fyra imorse och kände mig pigg (eftersom jag sov så mycket under dagen igår), men lyckades ändå somna om och sova ända till klockan sex. Stod utanför Ica när de öppnade vid sju. Tänkte att det var lika bra att handla på morgonen, för min kollega skulle komma och hämta mig klockan åtta och sedan skulle vi arbeta ute hos kund hela dagen - och efter den anspänningen räknade jag med att vara helt utmattad (vilket jag också är).

Men imorgon ska jag jobba på kontoret igen. Det känns skönt. Nästan avkopplande. 😜


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback