Besök i himmelriket

Idag är det Kulturnatten och jag har förstås varit på öppet hus i teaterns syateljé och kostymförråd. Syateljén har jag sett förut, så jag riktade in mig på kostymförrådet en trappa upp - där de sålde utgallrade kläder ur förrådet. Herregud, vilken underbar plats! 😍 Hur mycket kläder som helst... Jag ville köpa typ allt jag såg (även det som inte var till salu). 
 
När jag stod i kassakön fick jag syn på något alldeles fantastiskt bakom disken - en av Zazas klänningar! 😍😍😍 Den var till salu! Och kostade 5 000 kronor...! 😓 Och i något vilt, halvhysteriskt ögonblick övervägde jag att köpa den. Men så övermannade min förnuftiga sida min mer känslomässiga sida. Och tur var väl det, för fullt SÅ utsvävande har jag fan inte råd att vara, även om jag som bekant är fullkomligt besatt av La Cage aux Folles. Så jag bara stod där och beundrade mästerverket i väntan på att jag skulle få betala för de inte lika dyra men otroligt vackra fynden jag gjort. 
 
Det händer förstås många fler spännande saker i Norrköping idag, men jag tror att jag är nöjd såhär. Nu ska jag nog bara vara hemma i min trygghetszon och plugga och greja i lugn och ro. 
 
Medeltidsklänningen är till syrran och de tre lite mer utfreakade plaggen är förstås till mig. 😜 Den lilla jackan är faktiskt från när Östgötateatern satte upp La Cage aux Folles förra gången, 1993 (när jag var alldeles för liten för att vare sig känna till eller förstå storheten med världens bästa musikal). 
 
Zazas klänning som jag lyckades avstå från att köpa idag. I förgrunden: Richard Carlsohn. I bakgrunden: Emil Schillén, Michael Westlund, Kajsa Berg, Rasmus Malm, Joacim Hedman och Julia Nelson. Foto: Markus Gårder.

Kommentarer
emma - mode- mamma

ha en toppen lördag
kram

Svar: Tack detsamma! 😊
The Worrying Kind

2017-09-30 @ 12:50:32
URL: http://nouw.com/lillemmish
Sandra Rosén Dahlgren

Å va coolt att man får gå in i kostymförrådet och botanisera! Tråkigt att du inte kunde köpa drömklänningen! Vet hur det känns :/, så tråkigt att behöva lämna kvar men man måste ju va förnuftig, brukar tänka att jag kanske får en ny chans i framtiden och att jag har mer pengar då :)

Svar: Hur coolt som helst! 😍 Ja, 5 000 kändes lite väl dyrt...men det kanske kommer fler chanser att köpa den eller andra plagg från musikalen i framtiden, teatern har ju lite utförsäljningar då och då. 😊
The Worrying Kind

2017-09-30 @ 15:17:10
URL: http://rosendahlgrensandra.blogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback