Utsikter inför morgondagen

Jag gick och jobbade några timmar igår förmiddag. Men jag var inte ute och tittade på någon majbrasa igår kväll. Jag satt hemma i soffan och tittade på Bröderna Lejonhjärta. Och jag var inte ute och tittade på någon första maj-demonstration idag. Jag satt vid datorn och panikskrev klar min analys av Veckorevyns bildinnehåll ur ett genusperspektiv. Och sedan gick jag raskt över till att plöja igenom kurslitteraturen för nästa tema på kursen. Jag fattar att jag borde gå ut i det fina vädret sådana här dagar, men jag hade åtminstone fönstret öppet emellanåt medan jag låg på sängen och läste.


Imorgon blir det intensivt och förmodligen ganska ledsamt och tungt. Jag ska till psykologen på morgonen. Och prata om min "läxa" från självhjälpsboken. Som jag visserligen läst och gråtit mig igenom hela men utan att göra några av övningsuppgifterna. Har överhuvudtaget inte öppnat boken på en och en halv vecka och den ligger nu nedknölad i min väska. Jag kommer med största sannolikhet börja gråta inför psykologen. Det är liksom en standardreaktion när jag kommer dit. Och det kommer kännas jättejobbigt. 

Efter denna pärs ska jag gå och jobba. Och försöka att inte bryta ihop på kontoret. Har massor att göra imorgon... Och efter jobbet ska jag på yogan. Det kommer förmodligen vara ytterst välbehövligt (inte så produktivt om jag bara sitter där och gråter dock, det blir lite si och så med harmonin då). När jag kommer hem därifrån ska jag försöka plugga (om jag orkar).


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback