The Drug Queen

Frukost, nĂ„gon? 😜 Jag har precis fyllt pĂ„ dosetten med nĂ€sta veckas morgonmediciner. Brukar skoja och sĂ€ga att detta Ă€r min frukost...för den vĂ€rsta hungern Ă€r fan stillad nĂ€r jag svalt ner morgonens tablettberg.


Jag behöver nÀstan skaffa en ny dosett snart. En sÄdan dÀr med fack för bÄde morgon, middag och kvÀll. För nu tar jag ju Àven en tablett mitt pÄ dagen och tre pÄ kvÀllen. Det börjar bli lite rörigt. Undrar dock om alla mina morgonmediciner fÄr plats i morgonfacket i en sÄdan dosett...

FrÄn och med idag tar jag 75 mg Sertralin. JÀvligt snabb upptrappning, kan jag tycka, men enligt lÀkaren pÄ psykakuten skulle jag bara behöva tre dagar pÄ varje "nivÄ". FÄr se hur lÄngt jag fortsÀtter upptrappningen innan jag stannar. Han vill helst ha tillbaka mig upp till högsta dosen 150 mg, men det vÀgrar jag. För jag vill inte förlora det jag har vunnit under nedtrappningen - starka glÀdjekÀnslor, sexuell lust och mindre torra slemhinnor. Jag vill inte tillbaka till det avtrubbade, uttorkade tillstÄndet jag befann mig i under alla de dÀr Ären nÀr jag gick pÄ 150 mg. Aldrig i livet!


Kommentarer

TĂ€nker du skriva en kommentar?

Vad gullig du Àr! Jag blir jÀtteglad nÀr jag fÄr trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. OlÀmpliga kommentarer, sÄsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihÄg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback