Febriga tankar

Jag grät tröstlöst och hade lite smått suicidala tankar igår kväll. Och ikväll är jag ledsen igen (har dock inte börjat gråta än). Vet inte hur stora växlar jag ska dra av detta, då jag har både mens och feber och således är extra ömtålig just nu. Kanske går det över, kanske mår jag snart bättre? Jag vet inte...


Antar att jag ägnar mig en del åt projicering också. För jag får för mig att olika personer som jag bryr mig om är ledsna...och så blir jag ledsen för deras skull...fastän det egentligen är jag som är ledsen. Himla snurrigt. Och jobbigt!

Har sovit mycket idag. Var och jobbade några timmar på morgonen, för jag hade viktiga saker att göra som inte kunde vänta. Lite pluggande har jag även lyckats peta in under dagen. Men mest har jag sovit.

En person från vårdcentralen ringde på eftermiddagen och meddelade att min tid hos psykologen på torsdag är inställd och att psykologen kommer att kontakta mig för att boka en ny tid. Det gjorde mig nedstämd. Och jag tänkte mörkt att jag inte kommer att få någon ny tid, att hon inte vill träffa mig, att jag är ett hopplöst fall som ingen kan eller vill hjälpa. Samtidigt som jag fattar att det är helt irrationellt att tänka på det sättet. Hon har fått förhinder, so what?

Det känns jobbigt att jag inte är på kontoret så mycket som jag borde också. Att jag ligger hemma och sover istället för att göra bokslut. Klart att jag inte kan hjälpa att jag är sjuk, men jag får ändå dåligt samvete och känner mig som världens sämsta medarbetare. Får väl kompensera genom att jobba hela helgen...


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback