Möte med psykologen

Jag har varit rätt labil de sista dagarna. Kanske världsläget, kanske PMS, kanske oro för kissen, kanske reaktion efter jordnötsincidenten...kanske allt det där plus nervositet inför dagens möte med psykologen.


Jag träffade henne klockan åtta imorse för en timmes genomgång av min historia av psykisk ohälsa, nuvarande situation (med utgångspunkt i självskattningsformuläret jag fyllde i förra veckan) och planering av den kommande KBT-behandlingen. Föga överraskande kom hon fram till (och jag bekräftade) att mina problem i huvudsak handlar om social fobi och ångest, och att jag även har en del depressiva och stressrelaterade problem som kan kopplas till dessa huvudproblem.

Jag var väldigt spänd och det var rätt jobbigt att vara där och öppna upp mig, men hon känns bra och duktig och jag tror att jag kommer kunna få en del hjälp. Måste bara hitta min inre drivkraft för att verkligen få till en förändring...varför JAG vill det här, inte bara varför det vore bra av hänsyn till omgivningen om jag blev en mer välfungerande individ.


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback