Misantropen

Ikväll har syrran och jag varit på teatern och sett premiären av "Misantropen". Jag fick ju biljetterna gratis av teatern med anledning av mitt myckna musikalbesökande, de ville väl att jag skulle vidga mina vyer lite och se något mer än bara mitt älskade "La Cage aux Folles". 😜


Och nog får en säga att den var annorlunda. Jag vet faktiskt inte om jag tyckte om den eller inte, det vet inte syrran heller. Den efterlämnade en smått förvirrad känsla. Kan inte svara på om den var bra eller dålig...men intressant var den i alla fall. Vi diskuterade en hel del både i pausen och efteråt.

"Deppigt", löd min första reaktion efter slutscenen. "Det är fiiinkultur", förklarade syrran. Och i fiiinkultur är det visst inte så viktigt med lyckliga slut (men det är det för mig!).

Men skådespelarna var jätteduktiga och ljud och ljus användes på ett coolt sätt och kostymer och repliker var en häftig mix av ålderdomligt och modernt. En ambitiös produktion som jag tycker att alla inblandade ska vara stolta över. 💖

Men nu tackar jag för besöket i fiiinkulturen och ser fram emot nypremiären av "La Cage aux Folles" i Linköping. 😊❤


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback