Teaternörden

Idag har jag varit på öppen repetition på teatern (ja, jag tog ledigt från jobbet hela eftermiddagen för detta - så teaternördig har jag blivit!). Fick se repetitionen av två scener ur pjäsen Dissekering av ett snöfall som har premiär på lördag. Verkar jättespännande! Jag kommer absolut att gå och se den någon kväll framöver. 😊 


Så fort jag klev in i salongen fick jag syn på regissören (som även spelar en av huvudrollerna i musikalen) och då blev jag helt starstrucked och började flina som en idiot. 😍 Jag försökte att inte stirra för mycket på honom (det gick sådär). Jag hade verkligen velat gå fram och säga någonting, men det vågade jag förstås inte (och det kanske var lika bra det).

Ju mer jag är på teatern, desto större blir min längtan efter den. Jag ÄLSKAR teatern! ❤ Jag skulle vilja vara där...jämt! Eller nästan i alla fall. Drömmer om att stå där uppe på scenen, men det vet jag ju tyvärr att jag aldrig kommer våga. 😔 Men att bara VARA där...titta, lyssna, känna, uppleva...det räcker långt. 😊

Efter mindre än en timme var den öppna repetitionen slut och det kändes riktigt sorgligt. Jag ville stanna kvar och se mer!


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback