Oro i luften

Idag har jag målat andra lagret med rosa på skåpet (jättefint!), kollat på sista Twilight-filmen (utan att gråta) och så har jag varit i Linköping för musikalbesök nummer 17.


Det var en lite märklig upplevelse idag, det låg någon form av oro i luften. Det började för min del redan flera timmar innan jag skulle gå iväg till tåget, Ångestmonstret gjorde verkligen sitt yttersta för att få mig att stanna hemma. Jag låg hopkrupen på sängen och ville inte alls åka någonstans, ville överhuvudtaget inte gå utanför dörren. Men det gjorde jag i alla fall.

Väl där började föreställningen flera minuter för sent (det har aldrig hänt förut), flera gånger hände det att skådespelarna tappade saker på golvet, stakade sig på sina repliker - och i slutet av första akten ramlade Zaza nedför en trappa. 😨 Allmänt stökigt och oroligt...jag fattade ingenting.

För mig personligen blev det även stökigt av att det var "fel" person som spelade Georges...det var det även förra söndagen men då tänkte jag att han säkert var sjuk och det måste jag ju acceptera...men när det nu en vecka senare fortfarande var "fel" person i rollen så blev det lite smått kaotiskt inom mig. Jag har svårt för förändringar även i vanliga fall, men nu när jag är så labil blir det ännu viktigare än annars att saker och ting är som de brukar vara. Var sak på sin plats, ordning och reda, en åtminstone skenbar stabilitet.

Med det sagt...det var ändå en helt fantastisk föreställning. Som alltid. 💖 Och jag ser fram emot mitt nästa (och tyvärr sista) musikalbesök i början av mars...

Mercedes.
Malin.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback