Helg nummer 2

Idag har jag som sagt varit i Linköping och gått på musikal. Och igår var jag och shoppade med familjen och på kvällen tittade jag på Melodifestivalen (och fick nya idoler - Dismissed). Och i fredags kväll var jag på möte med Pride-familjen (vi fattade jobbigt men nödvändigt beslut och det kändes väldigt skönt).


Så har ännu en helg utan kissen gått. Jag håller mig väldigt upptagen, har hela tiden saker att göra och tänka på. Men så får jag i ögonvrån syn på min vita lurviga tröja som ligger hoprullad på sängen - och jag tror att det är hon. Eller så tar jag på mig en klänning - och upptäcker att den är full med vita katthår. Eller så går jag upp och kissar tidigt på morgonen och tar varvet förbi köket för att se om hennes matskål behöver fyllas på - men där finns ingen matskål. När jag går hemifrån på morgonen viskar jag "hej då, älskling" och när jag kommer hem från jobbet på eftermiddagen viskar jag "hej, älskling". Jag råkar själv välta en flaska i hennes "klöshörn" när jag tar av mig kappan - och inbillar mig för ett ögonblick att det är hon som kommer springande för att glädjeklösa över att jag kommit hem.

Jag fungerar mer och mer i vardagen och livet. Men jag är jävligt labil. Får se hur den här veckan kommer att bli...


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback