Ångest och kreativitet och full sysselsättning

Igår började jag dagen med att storgråta. Sedan fick jag syn på min gamla sopranblockflöjt (som jag av någon anledning förvarade i en låda i nattduksbordet och som nu ligger i en hög tillsammans med allt annat jag förvarade där) och började spela på den istället. Sedan grundmålade jag nattduksborden. Och skrev en liten text om Mannekäng i rött (se föregående inlägg). Och pluggade. Och började göra en fotobok med kissens och min historia.


Jag sov väldigt oroligt inatt. Vaknade flera gånger och trodde/önskade att det var morgon. När klockan väl ringde vid halv sex for jag upp meddetsamma. Jag var på plats på kontoret redan tio över sex. Jobbade intensivt ända till bortåt fyratiden och fick massor gjort.

Nu ikväll har det varit en dam här från en katthjälpsförening här i stan och hämtat en del av kissens saker. Och så har jag målat det första lagret med rosa på nattduksborden. Och nu ska jag väl plugga lite kanske.

Jag mår inte så jättebra. Just saying.


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback