Datorhysteri

Min nya dator (ja, jag har köpt en nu) har orsakat flera gråtattacker, senast i eftermiddags. Jag är så jävla känslig nuförtiden att alla motgångar får proportioner av världskatastrofer. Det räcker liksom med att den nya datorn saknar DVD-läsare trots att det stod att den skulle ha det...och att kundtjänsten hänvisar mig till tillverkaren, som hänvisar mig tillbaka till kundtjänsten...och så sittter Malin och stortjuter. Bara att ringa sådana här samtal innebär en rejäl anspänning i sig, så när de inte ens leder till något vettigt går jag typ sönder.

Till slut hamnade jag hos en vänlig själ på kundtjänsten som tyckte att det var förskräckligt att jag inte fått hjälp innan. Jag är typ teknikanalfabet, så när han bad mig skruva isär datorn och undersöka hur den såg ut inuti fick jag stora skälvan. Men han tog det lugnt och pedagogiskt och jag lyckades faktiskt, och tillsammans kunde vi konstatera att det inte satt någon DVD-läsare i datorn men att det fanns utrymme för att montera en.


Han erbjöd att de skulle skicka en DVD-läsare till mig och instruera mig över telefon hur jag skulle montera den, men jag totalvägrade - herregud, jag blev ju genomsvettig bara av den här lilla operationen! 🤤 Han rabblade upp några andra alternativ (byta dator och så vidare) och jag bestämde mig för att ta emot en extern DVD-läsare från dem, att koppla in med USB-kabel. Jag får den gratis, och som kompensation för hela den här cirkusen får jag även ett expansionspaket till Sims 4.

Så nu känns det bra. Allra helst hade jag velat att det kommit hem någon sådan där IT-nisse till mig och skruvat dit en DVD-läsare i datorn, men man kan väl inte få allt...det löste sig ju ändå hyfsat bra, och fan vad duktig jag känner mig som både skruvat isär och skruvat ihop datorn utan att ha sönder någonting!! ✌

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback