Psyk i Linköping

På väg hem från psykkliniken i Linköping. Jag hade sådan jävla ångest innan och under bedömningssamtalet, men det gick nog rätt bra ändå för han sa att han skulle sätta upp mig på väntelistan, kanske kan jag till och med få komma till deras nyöppnade mottagning i Norrköping istället (som jag inte ens visste fanns).


Det som nästan fick mig att börja gråta under samtalet var att de tydligen kör med utvärdering efter vart femte samtal för att bedöma om en behöver fler samtal eller inte. Jag försökte få fram att jag behöver en långsiktig kontakt men han hävdade att det bara blir ännu ett säkerhetsbeteende som gör att en inte litar på sin egen förmåga att hantera sitt liv. Det låter ju fint, men om han seriöst tror att mina problem kommer försvinna på bara fem samtal så har de antingen mirakelterapeuter eller så fattar de inte hur omfattande mina hjälpbehov är.

Nåväl. Nu är jag inne i systemet i alla fall.


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback