Mardrömmar

Jag vaknade vid tvåtiden inatt av en vidrig mardröm. Jag drömde att någon bröt sig in här hemma, medan jag var här. Jag försökte dra i dörrhandtaget från mitt håll, men han var starkare och snart stod han där och såg på mig med elaka, galna ögon och jag visste att han skulle göra mig illa.

Jag vaknade upp helt kallsvettig och panikslagen och tittade ut mot hallen, men där såg lugnt ut. Vågade så småningom lämna sängen och gick då med klappande hjärta en liten inspektionsrond i lägenheten. Allt såg okej ut, men jag lade ändå på säkerhetskedjan och skyndade tillbaka till sängen.

Det tog flera timmar innan jag lyckades varva ner och somna om, men när jag väl gjorde det översköljdes jag av nya obehagliga mardrömmar. I en av dem bodde jag i en studentkorridor, och delade rum med en rad jobbiga personer som jag verkligen inte ville bo med. Och korridoren byggdes om typ varje dag, och det var så himla snurrigt att det kunde ta en timme att hitta från porten till lägenheten. Mina rumskamrater var hemska, de lät inte mina saker vara ifred och de ställde till fester i rummet och de brydde sig inte alls om att låsa ytterdörren.

Mitt eget amatörmässiga försök till drömtydning säger mig att jag känner mig trängd, att en väldigt jobbig situation väntar den kommande veckan, en situation som jag helst vill slippa men vet att jag inte kan.


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback