Fina människor som förstår mig

Mina allergier satte ju stopp för deltagandet i en skattekurs som jag anmält mig till i slutet av månaden. Men igår fick jag bekräftelsemejl från en annan kursanordnare att jag ska få gå deras skattekurs istället. Chefen hade kontaktat dem och förklarat hur det låg till med mina allergier, och där var det inga problem alls. De bara skrev upp det som information att ta hänsyn till och så var det inget mer med det. Inga konstigheter alls. Jag dansade in i chefens rum och strålade som en sol efter att ha läst mejlet. 
 
Och innan jag skulle gå hem för dagen ställde en kollega den något retoriska frågan om jag ska gå och se La Cage aux Folles i helgen också ("Vad är det nu, Malin, föreställning åtta eller nio?"). Och så fortsatte han: "Det är lite som njutning för dig, va? Du får en känslomässig tillfredsställelse av att gå och se den?" Och jag svarade: "Absolut, jag mår jättebra av att gå och se den!" Och han konstaterade att: "Då ska du ju göra det också. Man ska göra det man mår bra av." 
 
Jag blir så glad av de fina människorna på mitt jobb. De förstår mig och tar hand om mig så himla bra. 
 
La Cage aux Folles. I förgrunden: Richard Carlsohn. I bakgrunden: Emil Schillén, Michael Westlund, Kajsa Berg, Daniel Mauricio, Joacim Hedman, Rasmus Malm och Julia Nelson. Foto: Markus Gårder.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback