Att krama eller inte krama - det är ångest!

Direkt efter jobbet idag skyndade jag iväg till möte med Pride-familjen. När jag flåsande dök upp visade det sig att jag var den sista de stod och väntade på. De var fem personer - tre från styrelsen (som jag ju träffar ganska ofta och känner mig relativt bekväm med), en som jag vet vem det är men typ aldrig pratat med och en som jag kommit i kontakt med via jobbet. Det blev alltså rätt så rejäla rollkollisioner för mig. 
 
Det mest awkward och akuta problemet uppstod när jag kom dit och en av styrelsemedlemmarna omfamnade mig, vilket är den normala hälsningsritualen när styrelsen träffas. Jag vände mig vidare till nästa person, som var hon jag typ aldrig pratat med innan, och hon gjorde inga som helst ansatser att kramas, så vi bara log lite awkward mot varandra. Nästa person var ännu en styrelsemedlem, så där blev det bamsekram. 
 
Återstod två personer - en styrelsemedlem och min jobbkontakt. Jag gjorde en halvdan ansats att gå fram till styrelsemedlemmen och krama henne, men tänkte på hur jävla awkward det skulle bli med den sista personen som jag aldrig kramat förut och definitivt inte kommer att krama när vi ses på kontoret på måndag. Så jag blev stående där mitt i gruppen och kände mig allmänt dum. Kändes liksom att det blev fel hur jag än skulle göra eller inte göra i den här situationen. 
 
Paniken stegrade och jag ville bara springa därifrån. Istället blev jag tyst och hopsjunken och osäker i mitt rörelsemönster. Men blommade ut igen under mötet. 
 
Efter det två timmar långa mötet (som var jättetrevligt som vanligt) gav jag faktiskt tjejen jag typ inte pratat med tidigare en kram. Det kändes lite awkward, men mest bra. 
 
Att det ska vara så jäkla komplicerat att kramas!

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback