RIP Morfar ❤

Han är borta nu. Kvart i fem somnade han in lugnt och stilla i sjukhussängen. Han vaknade aldrig efter hjärtstoppet, han bara låg där medvetslös och fick syrgas och morfin i väntan på att hjärtat skulle stanna igen. Det kunde röra sig om allt från några minuter till några dagar, sa läkarna. Det tog lite över ett dygn. Sedan var det över. 
 
"Nu behöver han inte ha ont längre", konstaterade mormor. Vet inte om hon förstår det hela riktigt dock. Och jag fattar inte hur hon ska klara sig nu. Hon var 16 år när de träffades, de var gifta i över 60 år...hur ska hon kunna ta in det faktum att han inte finns längre?! 
 
Det är knappt att jag kan ta in det själv. Herregud, jag pratade med honom förra veckan ju! Om jag hade vetat att det var sista gången...nej fy, nu blir jag bara ledsen. Orkar inte gråta mer nu, har gråtit tillräckligt idag. Ska försöka sova istället.

Kommentarer
Caroline

Beklagar verkligen.

Svar: Tack... ❤
The Worrying Kind

2016-06-04 @ 10:07:14
Per

Detta var fruktansvärt tråkigt att höra. Ta hand om dig!

Svar: Tack så mycket... ❤
The Worrying Kind

2016-06-06 @ 20:32:19

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback