Det är mycket nu...med allt


Jag jobbade i helgen, så det känns inte som måndag idag. Och jag är så fruktansvärt trött och stressad hela tiden. Massor att göra innan deklarationsdeadline på onsdag. 
 
Efter jobbet idag kollapsade jag på sängen och kollade på ytterligare några dokumentärer om schimpanser. Börjar dock gå över mer till bonobo nu, de verkar mycket mer sympatiska än sina kusiner. 
 
Mitt Facebook-flöde är fullt av bilder och hjärtskärande historier om offren för det vidriga hatbrottet i Orlando. Jag försöker att scrolla förbi, men jag dras ändå till bilderna och rubrikerna...och allting gör mig så ledsen. Så jag försöker undvika Facebook (det går sådär). 
 
Vet inte om det är tröttheten och stressen inför deadlinen på jobbet eller om det är att så mycket av mitt fokus ligger på den stundande begravningen eller om det är alla dessa undanträngda känslor inför det som hänt i Orlando eller om det är mitt nyväckta intresse för att frossa i apdokumentärer...men på något sätt lyckades jag ändå GLÖMMA BORT att det kom ett nytt Game of Thrones-avsnitt idag. Det som annars brukar vara höjdpunkten med måndagar. 
 
Hur som helst har jag äntligen sett det nu (efter påminnelse från syrran) och nu ska jag försöka få mig lite välbehövlig sömn. Ännu en lång och intensiv dag fylld av deklarationer väntar imorgon. Får se om jag hinner gå på yogan, jag hoppas det. Natti!

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback