Nattmaror, Pokémon och (typ) semester

Jag vaknade inatt av att en kräkning var på väg upp i munnen. På något sätt lyckades jag i mitt halvvakna tillstånd svälja ner den igen. Jag var helt genomvåt av svett och blev tvungen att ta av mig nattlinnet. Har inget minne av vad jag drömde, men det måste ha varit något fullkomligt vidrigt. Lyckades i alla fall somna om igen och sov gott till morgonen. 
 
Har varit på picknick i parken med Livrädd idag. Vi satt och iakttog Pokémon-jägarna. De är överallt! Och man ser på långt håll vilka de är. De som irrar runt, till synes helt planlöst, med blicken fixerad vid mobilen - och då och då ger ifrån sig ett utrop av glädje över att ha fångat någon speciell de letat efter. Jag läste nyligen i tidningen att brandkåren här i stan börjat få problem med folk som parkerar sina bilar framför portarna för utryckningsfordon - för att det ligger ett "Pokémon-gym" där. Varje dag får de säga till folk att de inte kan stå där! Och de får till svar att "men vi spelar ju Pokémon!". Alltså, denna fördumning av mänskligheten...den skrämmer mig verkligen! 
 
På eftermiddagen gick jag och jobbade några timmar. Officiellt har jag semester nu, men jag har en del saker som jag måste göra klart innan jag kan koppla av på allvar. Vad det nu kommer bli för avkoppling - enligt det senaste beskedet från hantverkarna kommer de sätta igång med badrumsrenoveringen på måndag morgon (men det tror jag inte förrän jag ser det!) och hålla på mer än halva min semester...så det kommer vara fullt med karlar här i flera veckor och vi kommer inte ha någon fungerande toalett! Det är nästan så att jag vill gråta när jag tänker på det. Men jag ska åka en del till Stockholm nästa vecka och gå på Pride (äntligen - det är åtta år sedan sist!), så förhoppningsvis blir det ändå en rätt angenäm inledning på semestern.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback