Glasmonster vs. Haschhallucination

Det skulle komma hantverkare hit hem idag. Syrran och jag satt en hel timme i soffan och väntade på dem, eftersom det var bestämt att de skulle komma någon gång mellan kl. 17-18. Klockan passerade 18, men några hantverkare såg vi inte till. Värsta antiklimax! Här har jag gått och varit supernervös och till och med haft mardrömmar...och så dyker de inte ens upp! 
 
Suck. Men under tiden vi väntade passade vi på att skriva ihop protestbrev till kommunen angående det nya förslaget på ful byggnad de tänker smälla upp tvärs över gatan. Om det förra förslaget var ett glasmonster så är det här en haschhallucination. Fortfarande lika skitfult. Fortfarande lika vedervärdigt skyhögt. Geez, hur svårt kan det vara att bygga ett LÅGT och VACKERT hus?! 
 
Imorgon kväll ska jag på Pride-möte igen. Ett rekryteringsmöte för att få fler fina människor att börja engagera sig i vår fina regnbågsgemenskap. Jag gjorde klart att jag minsann inte tänker hålla i någon del av informerandet, och det förstod ju de andra mycket väl. Men jag hade tänkt vara närvarande i alla fall. Jag HADE tänkt det. Nu börjar jag fega ur. För även om två av de andra sköter huvudsnacket så kommer jag ju ändå bli tvungen att presentera och berätta lite om mig själv...inför en massa folk jag inte känner, på ett roligt och avslappnat sätt. Kanske måste jag svara på en del frågor också. Och gör jag inte något av detta så kommer ju alla undra vad fan jag ens är där för. Uuuuääähhh, jag stannar hemma!!

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback