Schlagerhysteri

Det råder schlagerhysteri på stan. Det går inte att gå en meter utan att få syn på någonting som har med Melodifestivalen att göra. Och det är väl inte så konstigt kanske - deltävlingen imorgon sänds ju härifrån Norrköping, och om jag inte minns fel är det 14(!) år sedan det hände senast (edit efter googlande: vi hade visst Andra Chansen här 2009, men någon deltävling har vi inte haft sedan 2002). Hur som helst är det ovanligt glittrigt och glammigt här just nu. 
 
Kommer jag att vara på plats i Himmelstalundshallen imorgon då? Nä. Det är alldeles för mycket folk och dessutom fullt med tevekameror, jag skulle få panik. "Men du kunde ju gå på Taylor-konserten i London i somras", invände min chef när vi diskuterade saken tidigare idag. Javisst, men incitamenten för det var jäkligt mycket starkare än för att se mellon live. Ångestmonstret har ingen makt mot Taylor, hon och hennes musik försätter mig i total lycka, en känsla som jag delar med alla andra Swifties runtomkring...det är så kärleksfullt att det inte finns något utrymme över för att må dåligt. Det är alltså en väldig skillnad mot andra folksamlingar! 
 
Så...det blir allt till att se även denna delfinal från den trygga tevesoffan. Men jag hoppas att de som är på plats får en underbar kväll! 😊 
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback