Bokslukande och klänningsskapande

Jag har inte pluggat någonting i helgen. Ingenting alls! Hör och härpna. Istället har jag sträckläst de fantastiska Alanna-böckerna (jag är nästan klar med den andra nu) och börjat med ett nytt syprojekt (en klänning att ha när jag går i prideparaden i maj). Så himla underbar känsla att göra saker jag brinner för bara för att det är ROLIGT och inte för att jag "måste". Även om det för all del är väldigt roligt att plugga också... 
 
Första gången jag läser dem på engelska. Har läst dem två gånger på svenska förut - första gången på högstadiet och andra gången 2012 när jag hade opererat foten och låg i sängen och läste hela dagarna. Jag älskade dem då och jag älskar dem nu. Helt fantastiska böcker! LÄS DEM!!! 
 
Överdelen halvklar. Än så länge ser det ganska alldagligt ut, men det kommer att bli en spektakulär skapelse när jag är klar. Har jag (o)tur kommer jag hamna i tidningen efter paraden.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback