What goes around, comes around

Eller som min kära syster brukar säga: "Karma is a bitch - if you are". Jag har precis fått ett samtal från en rekryterare som ville veta vad jag hade att säga om en av de vidrigaste personer jag någonsin träffat.


Tja...jag hade inte så mycket alls att säga. Men min tystnad var tydligen talande. Och på frågan om jag skulle kunna tänka mig att anställa personen om jag hade ett eget företag kunde jag inte gärna svara annat än nej.

Så nu sitter jag här och känner mig som världens hemskaste människa som sabbat den här personens framtid. Men jag kan faktiskt inte se att jag hade kunnat handla annorlunda. Den här personen har i det närmaste psykopatiska drag och har orsakat mig så jäkla mycket ångest och tårar och allmänt obehag under vår bekantskap...jag kan helt enkelt inte ljuga och påstå att detta är en lämplig person att släppa in i ett företag. Det vore rent omoraliskt gjort av mig.

Undrar hur länge det dåliga samvetet tänker hålla i sig...

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback