Röda december

Nu är december äntligen här och det hade jag helt stilla tänkt illustrera genom att lägga upp en bild på kissen på favoritplatsen under granen i vardagsrummet. Så här kommer den...

Men stillheten varade inte länge, för strax därefter råkade jag skära upp tummen så att blodet sprutade i hela köket. Nog för att rött är decembers färg, men det här var väl ändå lite överdrivet.

Min egen reaktion gjorde mig lite förvånad. Jag blev jätteupprörd, alldeles förfärad, började nästan gråta när jag såg allt blodet som aldrig slutade rinna. Och då är det ändå knappt en vecka sedan jag hade långt framskridna planer på att göra mig själv riktigt illa... Så jag antar att detta är ett sundhetstecken. Eller så handlar det helt enkelt bara om kontroll - det här var ju någonting som bara hände och inte något som jag planerat själv. Hur som helst känns det bra att jag reagerade negativt på dagens olycka.

Men fan, vad ont det gör! Och vad försenad jag blir. Jag som gick upp riktigt tidigt idag...och så kom det här eländet och fuckade upp hela morgonen. Blä.

Jävligt dålig tajming - idag ska vi ju flytta till nya lokaler på jobbet! Alla kommer säkert tro att jag lindat in tummen bara för att slippa hjälpa till att bära...
Det slutar fan ALDRIG blöda!
Boven i dramat. Jag känner mig inte så sugen på bröd längre, kan jag ju säga.

Kommentarer
Jane83

Du får köpa hem sånt där blodstoppande vadd till nästa gång 😜

Svar: Förhoppningsvis blir det ingen nästa gång :-P
The Worrying Kind

2016-12-04 @ 05:36:38

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback