Julbord med kollegorna

Precis hemkommen från julbord med kollegorna. Vi hade även med vår nya kollega som ska börja jobba hos oss nu i december. Jag har bara träffat henne en enda gång innan, i samband med rekryteringen, vilket förmodligen var en av anledningarna till att Ångestmonstret gick bärsärkagång precis innan jag skulle gå iväg till restaurangen. Att lära känna nya människor är ju inte precis min spetskompetens... Men hon verkar jättegullig, så det ska nog ordna sig så småningom. Även om det sannolikt kommer ta längre tid för mig än för resten av gänget att lära känna henne.


Att jag var tvungen att säga till om specialkost på restaurangen var ju också ett ångestmoment. En kollega hade pratat med dem i telefon redan innan, så de hade avlägsnat alla jordnötter från lokalen. Men jag blev ju ändå tvungen att beställa min mat separat, till skillnad från kollegorna som bara kunde ta sina tallrikar och hugga in på köttkavalkaden. Tack och lov har jag väldigt snälla och hjälpsamma kollegor som gick och sa till personalen i mitt ställe när jag panikade och inte vågade. Så jag fick både varmrätt och efterrätt serverade.

Det är skönt att få assistans när ångesten hindrar mig från att göra saker som jag "borde" klara av själv, men samtidigt får det mig att känna mig jävligt kass just för att jag egentligen BORDE klara av det själv. Det är en himla jobbig balansgång där.

Men bortsett från ångesten så tycker jag att det blev en trevlig kväll. Och nu är jag väldigt trött så nu ska jag sova! Natti natti!


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback