Antagningsbesked och sömnträning

Igår kom andra antagningsbeskedet till vårterminen. Jag kom in på den psykologikurs jag helst ville läsa, samt på en litteraturvetenskapskurs jag spontanansökte till men inte har för avsikt att gå. Och genusvetenskapskursblocket som startade i höstas fortsätter ju fram till juni. Så det blir psykologi och genusvetenskap för mig i vår. 😊👍

Sedan sömnklassen har jag börjat vara uppe senare på kvällarna. Även om jag känner mig helt slut så ska jag vänta med att gå och lägga mig, för det är skillnad på utmattning och sömnighet och jag måste vänta tills den sistnämnda infinner sig och inte dra båda känslorna över en kam som trötthet. Det var ett av tipsen jag fick, och det fungerar faktiskt. Jag somnade utan Imovane igår kväll, vaknade en gång under natten men lyckades somna om igen ganska snart, och när klockan ringde imorse kände jag mig UTVILAD. Helt otroligt.


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback