Jag. Hatar. Hantverkare.

När syrran och jag varit och besökt badrummet i studentlägenheten tidigare idag mötte vi bossen för bygget. Då höll de på och renoverade badrum där i studentkorridoren istället!! Jag frågade ilsket när de tänkte komma och fortsätta med vårt badrum (de har inte gjort ett skit där sedan den 28 juli och de hade lovat att komma och fortsätta igår men de har fortfarande inte varit här och jag blir fan galen snart!) och då sa han att de måste göra de där badrummen i studentkorridoren först men att de kommer till oss på torsdag. Jag var nog ganska otrevlig mot honom då, men jag blir så jävla förbannad på att de negligerar oss och ljuger för oss och inte håller vad de lovar och bara skiter i allting.
 
De var här första gången den 1 juli och kollade, och sa då att de skulle påbörja arbetet "nästa vecka" och att det skulle ta cirka två veckor. "Vad bra", tänkte jag, "då slipper jag alltså ha dem här under min semester" (det hade jag sagt innan att jag inte ville). Arbetet påbörjades den 25 juli, första dagen på min semester. Och nu verkar det inte bli slutfört förrän jag börjat jobba igen (om det nu någonsin blir slutfört, jag börjar allvarligt tvivla).
 
Det är skitjobbigt för mig, det här. Mitt hem är min trygghetszon och jag behöver verkligen få ha den ifred från alla orosmoment. Hur ska jag kunna koppla av och få någon återhämtning här med denna never ending renoveringscirkus?!

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback