Fånge i mitt eget hem

Jag har inte kunnat besöka mitt temporära badrum idag. För det är marknad utanför på gatan, så jag kan inte ta mig ut ur huset och bort till studentkorridoren.

Inte för att det är fysiskt omöjligt att öppna dörren och passera alla marknadsstånden och människorna...men min tröskel till att göra det är väldigt hög. Så jag är typ fånge i mitt hem.

Kikar ut genom fönstret emellanåt och tycker att det ser lite spännande ut, blir lite sugen att gå en sväng på marknaden...men nej, jag vet hur jag kommer att bli helt stirrig och få svårt att andas i den där trängseln och hur jag förmodligen inte ens kommer våga gå fram och köpa något. Så...jag stannar här inne i tryggheten.

Får väl smita iväg till badrummet imorgon bitti, innan det drar igång igen. Handla behöver jag också göra. Men nu ska jag försöka sova, trots att det är sådant himla liv utanför. Fattar inte var alla dessa människor kommer ifrån, timme efter timme passerar och det är fortfarande en strid ström av människor här utanför...


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback