Nu börjar batterierna ladda ur

Den överdrivna energin från i början av veckan håller inte riktigt i sig. Då var jag på plats på kontoret vid tjugo i sju om mornarna, nyduschad och mätt på havregrynsgröt. Idag släpade jag mig upp ur sängen vid halv sju. :-P 
 
Men det är ju fredag och veckan har varit intensiv med både jobb och studier, så det är väl inte så konstigt kanske. Men jag mår bra i alla fall. 
 
Fast jag känner mig lite smått illamående nu faktiskt. :-/ Jag misstänker att det är nervositet, för det kommer gäster hit imorgon. Fina människor, men det hjälper inte. Det är alltid mer eller mindre jobbigt att släppa in folk i hemmet. Fastighetsskötaren var här tidigare i veckan, vilket kändes obekvämt trots att han var här medan jag var på jobbet. 
 
Men jag ser fram emot imorgon. Jag tror att det kommer att bli väldigt trevligt (det är bara Ångestmonstret som inte fattar det). Nu ska jag försöka sova, så att jag orkar fara runt och snart-kommer-det-gäster-städa imorgon bitti. :-P Natti natti!

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback